After school's ended

Mamma jag är FÄRDIG! Hoho min extended är så gott som klar! Nu ska den bara läsas igenom 1000 ggr och förkortas 1000 ord innan slutgiltiga inlämningen i oktober! Om den är bra ska vi däremot inte diskutera, jag har ju iallafall tagit mig igenom den :)

Nu sitter jag i biblioteket som vanligt. Men denna gången är jag inte ensam - Olivia och Adam är här med mig, vilket jag är glad över! (trots att jag egentligen är hungrig och behöver gå på toa. "Men det kan jag ju göra en annan dag" - är ungefär mitt resonemang just nu)

I helgen bär det djupare in i skåneland då vi ska fira farfar som fyller 75 år idag! Och bara så ni vet, denna gången ska det fallas mjukt. Det lovar jag er och mig själv.Adiosen                                                                       ♥ 

Impossible to stop

Med Lisa Ekdahl i öronen sitter jag återigen i skolans bibliotek. Satt här igår till 18.40 och i förrigår till 18.00, och ja det är bara jag här. Tillochmed så jag kan ha varit själv kvar på hela skolan igår. Mysko tanke. Helt tomma och mörka korridorer.. Var lite rädd att larmet skulle sätta igång innan jag kommit ut så jag skyndade långsamt så att säga.

Men ändå sitter jag här igen. Denna gången med folk omkring mig, kanske lite fööör mycket folk. Folkskygg som jag är  ;) Men uppsatsen ska bli klar och den ska bli klar idag. Därmed basta.

Hoppas inte hungern kommer snart bara. Lär den göra dock. Slut på klagerierna. Nu är det Josh Groban i öronen istället. Han är positiv han. Kan jag tänka mig.

Bjuder på en bild på söta My - en släkting :)
Bjuder också på en Ekdahl-låt!

Pussen                                ♥
Dom band som binder mig här 
Ska jag långsamt lösa upp
Då jag vet att jag gjorde allt jag kan
Ger jag mig rätten att ge uppDet blir aldrig bättre
Vi kommer aldrig närmre
Vi är aldrig starkare
Än vår svagaste punkt
Kedjan är svag
Då länkarna felar
Och bojen runt foten väger tungt
Jag vill aldrig va något tung för dig
Som hindrar dig från att resa dig upp
Dom band som binder mig här
Ska jag långsamt lösa upp
Jag vill inte snärja eller binda dig
Även om du säger att jag får
Nej, jag vill bara kyssa dig på munnen
Och säga tack för allt innan jag går

I was a shadow living a dream

Jag borde inte skriva här mera. Men jag klarar inte av att avsluta allting på internet på samma gång. Så fastän jag har sagt att jag kommer lägga ner bdb och bloggen så behåller jag antagligen båda delarna ett tag till. Vem vet, det blir kanske t.o.m. roligt att blogga igen snart?

Dessutom så har jag världens värsta schema med överdrivet mkt håltimmar, och då kommer jag utan tvekan ladda upp både det ena och det andra här.

Plus att jag har ett behov av att skriva av mig rätt ofta. Både mina egna ord och andras är viktiga för mig. Det håller mig i schack.

Så fastän bloggen inte är besökt av en endaste själ så får den behålla sin funktion som klotterplank för mig. Den har ju trots allt varit en del av mitt liv i flera år nu. Vi har iochförsig dumpat varandra och återförenats från och till, men helt dött har vi inte gjort - ännu :)


Jag vet inte om jag skulle vilja påstå att sommaren o9 har varit en av de allra bästa, men den har inte varit dålig heller! Den har bara varit så som alla andra lov INTE har varit. Helt sjukt upptagen. Ingen rast och ingen ro.

Men jag är faktiskt pepp på att ta mig igenom det här sista året med extra mycket glitter och glam. Det kommer att gå galant och jag är bäst.

Sådär nu har jag fått berömma mig själv tillräckligt, så nu kan jag återgå till mitt extended essay skrivande! (Inlämning nu på onsdag tjohej!) 


Ikväll blir det kärt återseende med Lisa & Lina - den ultimata trion! :)Follow your dreams                                                             ♥


Peynet - fransk tecknare som har bott i Antibes, Frankrike

I'll give it a try

Inte ofta jag är med i tävlingar men vid den här tiden på dygnet så är jag villig att ge det ett försök :)

Det är alltså Yohanna som lottar ut ett presentkort hos Smycken4U där man kan köpa massa smycken online!
(vilket passar mig perfekt nu när jag är inne i en måste-ha-armband-period)

Så härmed önskar jag mig själv lycka till och godnatt till resten!

Puss                                           

RSS 2.0