These words are my own

Är du och jag bara en vana,
eller har vi ett syfte vi tillsammans bär?

Har vi bara trott oss vara likadana,
eller är det så det faktiskt är?

Har jag för länge hållt i din hand,
eller släppte jag den för länge sen?

Det känns som om tiden runnit ut i sand.


Det känns som om Vi aldrig var fler än En.



I've been thinking

och det som tydligast har kommit fram är hur många frågor jag har och hur många som jag skulle vilja ställa till svars. Men så tänker jag att det kanske är bäst och lättast att inte bry sig om det. De får leva och välja så som de själva tydligen vill. Jag får helt enkelt leva med deras beslut. Även om de råkar vara mellanstadiebeslut. Det är trots allt de som har fastnat och inte jag.

Men det ser bättre ut på alla fronter. Läget är stabilt och jag mår bra. Jag vet nu vilka jag har runt mig och vilka jag borde lämna i det förflutna. Där finns de som jag verkligen vill kämpa för att ha kvar i mitt liv och de som faktiskt får kämpa själva för att behålla mig som vän.

Det som gnager inuti lite smått är att jag inte har gjort något alls för att förlora vänner. Antagligen är det bara som det är denna gången. Allas och ingens fel samtidigt. Märkligt men sant.

Höstlov har vi iallafall nu och alla jag känner förtjänar det så fruktansvärt mycket den här gången. Synd bara att alla verkar ha saker upp över öronen att göra trots att det är lov och trots att man borde vara ledig och inte plugga alls. Ödets ironi att få massa att göra då man ska vara ledig I guess ..

Jag fattar inte varför jag inte uppdaterar lite och oftare istället för mycket och sällan. Det blir bara jobbigt såhär. Men det verkar vara det som funkar för mig och då är det så det är. Nu verkar ju datorn funka i Kstad igen, men jag vågar inte hoppas på att den lever då jag återvänder efter lovet. Jag har ju trots allt trott att den fungerat tidigare och sen nästintill sparkat ut den då den inte funkade.

Jag har dålig datorkarma - eller något i den stilen.


Nu tänker jag fortsätta med en muntlig presentation om vampyrer som jag måste färda idag. Ikväll ska jag äta middag ute med Anna vilket ska bli trevligt och intressant. Imorgon blir det heldag och helnatt med älskade Martina. Då blir det först balklänningstittande för hennes del och sen har vi planerat Disney-maraton kväll/natt. Underbartunderbart :)

Sen ser det (antagligen) ut såhär:
onsdag: träffa Cassandra & Elin i Kstad, träffa Natasha & Tina i Khamn på kvällen då det blir Singstar hos Sara och sen karaoke på Harrys
torsdag: umgås med Lina
fredag: klipptid Kstad kl 9, IKEA med pappa (?) och sen utgång med systern på kvällen
lördag: plugga (annars är jag körd) och sen maskerad hos M&H på kvällen
söndag: plugg, packa och tillbaka till Kstad

Och med det var lovet slut. Jodå, jag lär ju verkligen, inte, hinna med allt det där pluggandet som jag hade tänkt mig. Fast. Det gör inget. För jag hinner med så mycket annat skoj och välbehövligt!

Nej nu får jag avsluta det här innan det blir uppsatsliknande plus att jag måste plugga..


Stay tuned


Noor, Tekla & Cassandra i Göteborg 17/10 2oo9

I väntan på dagens första och enda lektion

så sitter jag här i biblioteket.

Inte så värst spännande nej, men det duger. Har ju dödat min dator där hemma IGEN så nu är det internetet här som gäller på nytt. Snart franska på schemat fram tills halv 5, sen hem för att göra klart labbrapporten. Imorgon är det bio och middag med syster och bror som gäller och sen sover vi alla tre hos mig här i Kstad :) Ska bli riktigt najs!

På lördag är det äntligen reunion med språkresegruppen, vilket betyder att jag får träffa Cassandra, Noor och Tekla igen med flera! Tjoho helt enkelt :)

Snart höstlov också. Det ser alltså ljust ut! (trots mörkret som kryper fram allt tidigare utomhus) Men jag älskar hööösten så det är också lugnt.

Gud så positiv och kaffespeedad jag är.
Måste andas mellan bokstäverna tror jag.
Haha lättare sagt än gjort tydligen.

Nej förlåt. Ännu ett sjukt meningslöst inlägg. Men ja det händer inte så mycket mer. Jag bara pinnar på i vanlig ordning och försöker skoja till det då och då. Tränar gym gör jag det med. Två gånger den här veckan. Jag borde få medalj. Eller icke.

Nu avrundar jag för den här dagen!
Förhoppningsvis får min datatekniska lillebror ordning på datorn i lägenheten och då kanske det dyker upp en liten resumé av bion och syskonkvällen imorgon!


Ha en trevlig torsdag!

Pussen
                         ♥

Att bli med dator

var inte så lätt som jag trodde!

Tack och lov för att den slutade tjuta och skräna efter att jag suttit vid den en timme eller något. Men så när jag väl stängt av den och gått och lagt mig då börjar samma ljud igen! Håller på i kanske 20 sek i hög ton. Slut. Paus en timme och så samma sak en gång till. Vad är problemet?! Har knappt fått någon sömn inatt pga den, och knappt någon sömn i helgen heller eftersom det inte direkt gick att sova ut om morgnarna med en Eric som springer runt utanför.

Bäbisen slår dock datorn - med hästlängder.


Dagens första lektion om drygt 10 minuter - engelska så inget jobbigt direkt. Efter det lunch och sen i rask takt TOK, psykologiundersökning, matte och sist skolfotografering. Ingen lång dag men knappt några raster heller..


Längtar redan efter helg igen!

Kisses                                                            ♥


I think we're alone now

Så äntligen har jag fått internet till lägenheten, vilket betyder att jag är internetkontaktbar även på vardagar! Kanske hinner jag vara lite extra aktiv här - kanske inte. Bloggen börjar bli tunnare och tunnare nu, men denna gången känns det som en bra sak; jag har saker och ting för mig så blogga hinns inte med.

Iallafall, det känns skönt med internet. Punkt slut.

Helgen har varit
finfin. Fredagen allmänt stressig då man inte hinner mer än innanför dörren hemma förrän man får sätta igång att plocka ihop i huset och rummet för att det en halvtimme senare dyker upp släkt. Ja just det. Vi lagade ju maten också. Men det gör mig ingenting för jag var hemma och fick umgås med släkten.

Lördagen däremot
blev en gnutta vildare. Vi firade mor och bror innan jag och systern åkte in till Timo för fotboll och Åktobeerfest. Fotbollen ska vi inte prata om men kvällen var hur som helst festlig!

Söndag idag och
ja, här sitter jag då i soffan och tänker lägga mig. Om jag somnar är en annan femma med tanke på kaffet jag drack innan, men om jag bara öppnar min franska bok så slocknar jag alldeles säkert!

Veckan ser rätt lugn ut om man går efter almanackan, men har massa grejer i bakhuvudet som inte står med där. Skolfotografering först och främst imorgon.



Fy vilket äckligt tråkigt inlägg.
Förlåt mig.
Nästa gång berättar jag något roligare jag lovar!



Gonatten

Poetry and photography

Texten är ett utdrag ur Maria Vedins diktsamling "Ännu är min ryggrad full av dig"



(Blev sugen på att redigera lite, så nu ska jag photoshopa vidare!)


Fucking freezing

Glöm bort hur jag klagade över att det var kallt här hemma förra helgen. Denna helgen är det om möjligt ännu kallare! Vi verkar inte ha ett enda element som fungerar .. Så här vandrar jag omkring med dubbla strumpor, tjocka byxor och två långärmade tröjor. Det är inte najs alls.

Lite senare i eftermiddag kommer Natashan till mig. Blir antagligen bara en chillig kväll med film och kakor :) OCH en öppen brasa och filtar - så vi inte dör.

Vädret ute kunde ju varit bättre också, blåsigt och regnigt och antagligen kallare än här inne. Hurrburr nej tack. Då stannar jag hellre inne för här blåser det iallafall inte.

Nog klagat över allt idag.

Jag kämpar vidare med mitt liv. Fått reda ut en del nu så jag hoppas på att det inte dyker upp något jag måste kämpa med eller mot, igen. Stabilitet känns som en god sak att sikta på. Det och lite självförtroende.

Nu ska jag se hur systerns hår blev (färgade det innan) och sen så blir det kanske att jag är lite duktig och läser i Un sac de billes. Får se hur smart jag är denna dag.

Hurrburr som sagt, hoppas ni har värme hos er!


Pussen                                                         ♥

Grattis Charlotte

du lyckas skjuta dig själv i foten..........................                             igen

RSS 2.0