How did we get this way?

Den långa helgen i Stockholm är nu över och förutom faktumet att jag knappt sovit något så var den underbar! Har allt som allt fått träffa kusinerna två gånger, fått med mig tre par skor och en kavaj med mig hem och fått en ökad stresskänsla inför exams. Jag som har velat undvika att sätta press på mig själv har nu lyckats göra just det på grund av hur bra mocksen gick - jag måste alltså överträffa mig själv och prestera ännu bättre. Och för att jag ska kunna göra detta så krävs det en massa självdisciplin och pluggande. Jag borde ha börjat förra veckan. Nu kommer jag inte börja på riktigt förrän nästa vecka.

Varför planerar jag
in en massa saker då jag vet att jag inte borde? Helvetes osmarta jag..

Menmen! Imorgon blir det tandläkaren sen Kristianstad sen Fjälkinge och grillkväll hos Tina. Hem och sova, PLUGGA fredag som en idiot innan det blir filmdags med Natasha och Signe :) Strax ska jag bege mig ut på promenad nummer 1 med Martini och senare blir det promenad med Lisa. Jag ska ju förutom att plugga som en idiot hinna med att promenera en massa då jag måste röra på mig annars blir jag galen, sinnessjuk, vrickad..

Plugga, promenera och äta mindre godis, där har ni min vår!

Nu är iallafall
alla stora saker ordnade till bal och student - vilket sparar mig några extra timmar till att lägga på skolarbete. Och så verkar det vara klart med att det blir att jobba i Danmark i sommar. Alltså ska man bege sig dit också och skriva under anställningskontrakt och fixa diverse andra saker så att jag överhuvudtaget FÅR jobba där.. Jisses, jag får redan panik då jag tänker på hur jag ska packa till Mallorca, planera sommaren i Danmark och plocka ihop alla saker i lägenheten under samma period. Ja just det, jag ska ju leva livet som student också någonstans mittemellan!

Får försöka hitta mina dolda superkrafter :)


Nu kallar den fina vårkvällen på mig!
Kram

Killar är as. There I said it..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0